Deelnemers

Inschrijvingen Zomerfestival 2019

“Lieve mensen,

Het YMCA Zomerfestival zit vol! In een nog rapper tempo dan alle voorgaande jaren zijn alle 275 plekken bezet. Wij zijn ontzettend blij met al het enthousiasme en blijven hard doorwerken aan de voorbereidingen van dit prachtige kamp!

Heeft u de inschrijvingen gemist? Geen zorgen! Er is een inschrijflijst voor de wachtrij van het zomerfestival. Wanneer u zich inschrijft krijgt u uiterlijk 11 augustus te horen of u nog een plek over kan nemen. U kan de lijst invullen via de volgende link: https://forms.gle/JRBVyi2awwSat2zy9

Zonnige groetjes,
De hoofdleiding!”

Het thema van dit jaar is Kerst! De kerstman viert het kerstfeest dit jaar deels in de zomer op het kampterrein in Harfsen. Zal alles goed verlopen of zal de Grinch roet in het eten gaan gooien? Meer kunnen we helaas nog niet verklappen, maar het zal net zoals de afgelopen jaren weer geweldig worden. Het festival zal plaatsvinden van 26 t/m 29 augustus. Alle kinderen uit groep 3 tot en met 8 van de basisschool, zijn welkom.

Iedere dag begint het programma om 10:00 en om 16:00 worden de kinderen weer opgehaald om weer naar huis te gaan om lekker uit te rusten voor de volgende dag vol leuke bosspelen, competitiespelletjes en hutten bouwen.

Het YMCA Zomerfestival wordt georganiseerd door vrijwilligers en begeleid door een grote groep enthousiaste leiding. Tijdens deze week zitten uw kinderen in een groepje met vaste leiding waar ze altijd terecht kunnen voor vragen.

Heeft u een vraag? Vul dan het contactformulier in op onze website. http://www.ymca-zutphen.nl/contactformulier-zomerfestival/

Wij hopen uw kind(eren) te zien op ons mooie festival!

Met zonnige groet,

De hoofdleiding

De prijzen voor 2019

 

€ 25,00 per deelnemer (voor alle vier de dagen)
€ 40,00 voor twee kinderen uit één gezin (voor alle vier de dagen)
€ 50,00 voor drie kinderen uit hetzelfde gezin (voor alle vier de dagen)
€ 55.00 voor vier of meer kinderen uit hetzelfde gezin (voor alle vier de dagen)

Het verschuldigde bedrag kan na aanmelding overgemaakt worden op NL91 ABNA 0562 6522 72 ten name van het YMCA Zomerfestival in Zutphen.

In de bevestigingsmail die u ontvangt na aanmelding vindt u een inschrijfnummer. Vermeld alstublieft dit inschrijfnummer en de naam van de kinderen voor wie u betaalt bij het overmaken van het deelnamegeld. Zonder deze gegevens kunnen wij moeilijk achterhalen voor wie er betaald is.

* Financiële afwegingen mogen geen reden zijn om niet deel te nemen aan het YMCA-Zomerfestival. Mochten de kosten een overweging vormen om kinderen niet in te schrijven, neem dan even contact met ons op

Leiding

Ben je minimaal 13 jaar en wil je mee als leiding? Meld je dan aan als vrijwilliger.

Ik wil mee als leiding

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.