Deelnemers

Inschrijvingen Zomerfestival 2020

Het thema van het Zomerfestival dit jaar is ‘Asterix & Obelix en de magische koe!’ Ook dit jaar zal het weer plaatsvinden in de laatste week van de zomervakantie. Iedere dag begint het programma om 10:00 en om 16:00 worden de kinderen weer opgehaald om weer naar huis te gaan om lekker uit te rusten voor de volgende dag vol leuke bosspelen, competitiespelletjes en hutten bouwen.

Het YMCA Zomerfestival wordt georganiseerd door vrijwilligers en begeleid door een grote groep enthousiaste leiding. Tijdens deze week zitten uw kinderen in een groepje met vaste leiding waar ze altijd terecht kunnen voor vragen.

Heeft u een vraag? Vul dan het contactformulier in op onze website. http://www.ymca-zutphen.nl/contactformulier-zomerfestival/

Wij hopen uw kind(eren) te zien op ons mooie festival!

Met zonnige groet,

De hoofdleiding

Inschrijvingen open vanaf 1 mei!

De prijzen voor 2019

€ 25,00 per deelnemer (voor alle vier de dagen)
€ 40,00 voor twee kinderen uit één gezin (voor alle vier de dagen)
€ 50,00 voor drie kinderen uit hetzelfde gezin (voor alle vier de dagen)
€ 55.00 voor vier of meer kinderen uit hetzelfde gezin (voor alle vier de dagen)

Het verschuldigde bedrag kan na aanmelding overgemaakt worden op NL91 ABNA 0562 6522 72 ten name van het YMCA Zomerfestival in Zutphen.

In de bevestigingsmail die u ontvangt na aanmelding vindt u een inschrijfnummer. Vermeld alstublieft dit inschrijfnummer en de naam van de kinderen voor wie u betaalt bij het overmaken van het deelnamegeld. Zonder deze gegevens kunnen wij moeilijk achterhalen voor wie er betaald is.

* Financiële afwegingen mogen geen reden zijn om niet deel te nemen aan het YMCA-Zomerfestival. Mochten de kosten een overweging vormen om kinderen niet in te schrijven, neem dan even contact met ons op.

* De prijzen voor 2020 worden spoedig bekendgemaakt.

Leiding

Ben je minimaal 13 jaar en wil je mee als leiding? Meld je dan aan als vrijwilliger.

Ik wil mee als leiding

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.