YMCA Zutphen organiseert ieder jaar meerdere kampen voor diverse leeftijden. De kampen vinden plaats in het weekend. Meestal beginnen we op vrijdagavond om 19:00 uur en gaan we door tot zondagmiddag. Tijdens het kamp is er enthousiaste leiding aanwezig die geheel vrijwillig deze kampen organiseert. De leiding is erg betrokken bij het jeugdwerk van de YMCA omdat zij zelf als kind mee gingen op kamp, een opleiding volgen die hier goed op aansluit of gewoon omdat het super gezellig is om mee te gaan met de YMCA. Deze vrijwilligers verzorgen het programma, de maaltijden en het eten en drinken tussendoor. Aan ieder kamp zijn kosten verbonden. Deze kosten mogen geen belemmering zijn om je op te geven voor een kamp. Dus zit het financieel even niet mee geef dit dan aan bij je aanmelding dan zorgen wij voor een oplossing.

Ook dit jaar zullen er weer meerdere kampen en activiteiten komen! Houd goed onze social media in de gaten voor de meest recente info!

Kinderkamp – 2018

De boeren uit de achterhoek zijn opzoek naar een vrouw. Help jij ons mee zoeken? In het weekend van 15 t/m 17 juni a.s. is het weer tijd voor het YMCA-kinderkamp! Het thema van dit jaar is ‘Boer zoekt vrouw’. Op ons kampterrein in Harfsen zullen we een weekend overnachten en staat er een leuk programma voor ons klaar. Het kamp is voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar.

Het kamp begint op vrijdag 15 juni om 19.00 uur en duurt tot zondag 17 juni 13.00 uur.
De kosten voor dit kamp zijn €25,-. Deze kosten mogen geen belemmering zijn om je op te geven voor het kamp. Dus zit het financieel even niet mee, geef dit dan aan bij je aanmelding dan zorgen wij voor een oplossing.

Inschrijvingen gesloten

Gegevens ouder of verzorger:


Deelnemer:Pinksterkamp 2018

  • 18 t/m 20 Mei
  • 16 +
  • €5,- Per dag

De avonden van de leiding tijdens het Zomerfestival zijn in sommige gevallen legendarisch te noemen: Toffe spelen, goeie gesprekken, vooral veel lachen, het Bierploppen en een flink kampvuur. Dit zijn ook de ingrediënten van het Pinksterkamp 16+.  Dit jaar zal het weekend weer vol staan met spannende spellen en gezellige avonden. Wil jij ook mee? Meld je dan hier onder aan!

Inschrijvingen gesloten

Contactpersoon bij calamiteiten: