Het kampterrein van YMCA Zutphen Warnsveld wordt gebruikt voor onze eigen activiteiten zoals de kampen en het YMCA Zomerfestival. Buiten onze eigen activiteiten wordt het terrein verhuurd aan groepen zoals scholen, sport –en theaterverenigingen en bedrijven. Door de bosrijke omgeving en de zandheuvels op het kampterrein is onze locatie uitermate geschikt voor trainingen en teambuildingsactiviteiten. Het terrein ligt in de bossen van Harfsen, vlakbij de Gorsselse Heide. Dicht in de buurt liggen de steden Zutphen en Deventer. Het kampterrein is een bosperceel van 6 hectare met daarop centraal gelegen een zandvlakte en daar om heen de heuvels van een motorcrossbaan.

Op het kampterrein is er een keuken die van alle gemakken is voorzien voor groepen tot 40 personen. Twee gastoestellen, een oven en koelkast met diepvries zijn aanwezig. Er kan geslapen worden in tenten of in de slaapkeet, beide voorzien van elektriciteit. Het verwarmde sanitairgebouw heeft 4 douches, 4 toiletten en 4 wastafels. Dames en heren zijn gescheiden. Je kunt altijd buiten zitten onder een partytent aan de picknicktafels voor de keuken. Als je liever binnen zit, kun je gebruik maken van een grote keet van 60 vierkante meter. Deze is voorzien van tafels en stoelen. Op verzoek is er een wifi-verbinding beschikbaar. Voor het gezellig informele samenzijn beschikt het kampterrein over een kampvuurplaats.

Het kampterrein is te huur in de maanden juni, juli en augustus. Heb je interesse om ons kampterrein te huren? Neem contact op voor meer informatie.

Faciliteiten

Slapen

Terrein