Het YMCA Zomerfestival is een jaarlijks evenement van YMCA Zutphen Warnsveld. Sinds 1987 komen kinderen uit de regio Zutphen naar ons kampterrein in Harfsen voor een spetterende 4 daagse spelweek. Het YMCA Zomerfestival wordt ieder jaar georganiseerd in de laatste week van de zomervakantie en is voor alle kinderen uit groep 3 tot en met 8 van de basisschool. Iedere dag kom je in de ochtend naar het kampterrein en aan het einde van de middag ga je weer naar huis om lekker uit te rusten voor de volgende dag vol leuke bosspelen, competitiespelletjes en hutten bouwen. Het YMCA Zomerfestival wordt georganiseerd door vrijwilligers en begeleid door een grote groep enthousiaste leiding. Tijdens deze week zit je in een groepje met vaste leiding waar je altijd terecht kunt voor vragen. Tussen de middag eet je samen met jouw groepje in je zelfgebouwde hut.

Tijdens deze vier dagen beleef je de avonturen mee van onze gasten op het kampterrein. In 2015 kregen we bezoek koningin Zuickerbuik en was het kampterrein omgetoverd tot Luilekkerland. De groenteman probeerde het feest te verstoren. Het was hem bijna gelukt, maar gelukkig niet helemaal. Lees alle avonturen en verslagen in de kampkrant.

Zomerfestival 2018

Het Zomerfestival van 2017 zit er alweer op. Het was een top week! Maar niet getreurd volgend jaar zijn we er weer in de laatste week van de schoolvakantie 20-23 augustus. Vanaf mei kun je je weer inschrijven dus houd onze site in de gaten. We zien je volgend jaar!