Het YMCA Zomerfestival is een jaarlijks evenement van YMCA Zutphen Warnsveld. Sinds 1987 komen kinderen uit de regio Zutphen naar ons kampterrein in Harfsen voor een spetterende 4 daagse spelweek. Het YMCA Zomerfestival wordt ieder jaar georganiseerd in de laatste week van de zomervakantie en is voor alle kinderen uit groep 3 tot en met 8 van de basisschool. Iedere dag kom je in de ochtend naar het kampterrein en aan het einde van de middag ga je weer naar huis om lekker uit te rusten voor de volgende dag vol leuke bosspelen, competitiespelletjes en hutten bouwen. Het YMCA Zomerfestival wordt georganiseerd door vrijwilligers en begeleid door een grote groep enthousiaste leiding. Tijdens deze week zit je in een groepje met vaste leiding waar je altijd terecht kunt voor vragen. Tussen de middag eet je samen met jouw groepje in je zelfgebouwde hut.

Tijdens deze vier dagen beleef je de avonturen mee van onze gasten op het kampterrein. In 2017 kregen we bezoek van de kermisdirecteur en het hele kampterrein werd omgetoverd tot een grote kermis. Dit zorgde voor veel feest! Wil jij ook mee met het zomerfestival in 2018? Houd dan goed de site in de gaten want aanmelden kan vanaf 1 mei!!

Aanmelden Zomerfestival 2019 – Gesloten

Zomerfestival 2019

Het thema voor het zomerfestival 2019 is Kerst!
De kerstman is in de winter te druk. Om het minder druk te krijgen besluit hij kerst in Nederland maar alvast in de zomer te vieren. Niet zomaar ergens, maar op het kampterrein in Harfsen! Zal het experimentele zomerse kerstfestijn slagen?

Vanaf 1 mei gaan de aanmeldingen open. Houd al onze social media en de site in de gaten voor alle info en updates over het zomerfestival en andere leuke YMCA activiteiten!