Het YMCA Zomerfestival is een jaarlijks evenement van YMCA Zutphen Warnsveld. Sinds 1987 komen kinderen uit de regio Zutphen naar ons kampterrein in Harfsen voor een spetterende 4 daagse spelweek. Het YMCA Zomerfestival wordt ieder jaar georganiseerd in de laatste week van de zomervakantie en is voor alle kinderen uit groep 3 tot en met 8 van de basisschool. Iedere dag kom je in de ochtend naar het kampterrein en aan het einde van de middag ga je weer naar huis om lekker uit te rusten voor de volgende dag vol leuke bosspelen, competitiespelletjes en hutten bouwen. Het YMCA Zomerfestival wordt georganiseerd door vrijwilligers en begeleid door een grote groep enthousiaste leiding. Tijdens deze week zit je in een groepje met vaste leiding waar je altijd terecht kunt voor vragen. Tussen de middag eet je samen met jouw groepje in je zelfgebouwde hut.

Tijdens deze vier dagen beleef je de avonturen mee van onze gasten op het kampterrein. In 2017 kregen we bezoek van de kermisdirecteur en het hele kampterrein werd omgetoverd tot een grote kermis. Dit zorgde voor veel feest! Wil jij ook mee met het zomerfestival in 2018? Houd dan goed de site in de gaten want aanmelden kan vanaf 1 mei!!

Aanmelden Zomerfestival 2019 – Gesloten

Zomerfestival 2018

Vorig jaar was het zomerfestival thema 'sjakie en de chocolade fabriek'. Het thema voor 2019 wordt 13 januari tijdens de ALV bepaalt. Houd goed onze social media in de gaten om als eerste al het nieuws over het zomerfestival 2019 mee te krijgen!