YMCA Zutphen organiseert ieder jaar meerdere kampen voor diverse leeftijden. De kampen vinden plaats in het weekend. Meestal beginnen we op vrijdagavond om 19:00 uur en gaan we door tot zondagmiddag. Tijdens het kamp is er enthousiaste leiding aanwezig die geheel vrijwillig deze kampen organiseert. De leiding is erg betrokken bij het jeugdwerk van de YMCA omdat zij zelf als kind mee gingen op kamp, een opleiding volgen die hier goed op aansluit of gewoon omdat het super gezellig is om mee te gaan met de YMCA. Deze vrijwilligers verzorgen het programma, de maaltijden en het eten en drinken tussendoor. Aan ieder kamp zijn kosten verbonden. Deze kosten mogen geen belemmering zijn om je op te geven voor een kamp. Dus zit het financieel even niet mee geef dit dan aan bij je aanmelding dan zorgen wij voor een oplossing.

Ook dit jaar zullen er weer meerdere kampen en activiteiten komen! Houd goed onze social media in de gaten voor de meest recente info!

Kinderkamp – 2020

De kinderkampen van YMCA-Zutphen zijn voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Elk jaar zijn de kampen in een nieuw actief thema gegoten! Dit jaar zal het kinderkamp plaatsvinden op 13,14 en 15 juni. Het thema is stripfiguren!  Zodra er meer info is zal er een inschrijflijst verschijnen. Houd voor de meest recente informatie onze facebook in de gaten!

18+ kamp 2020

Ook dit jaar is er weer een 18+ kamp! Meer informatie wordt binnenkort bekend.