Ook dit jaar is het jaarlijkse Zomerfestival gevierd. Traditiegetrouw werd de crossbaan in Harfsen vier dagen lang omgetoverd tot een magisch kinderkamp! Sjakie en de chocolade fabriek was deze zomer het thema. Een Koekjesmaker in de tent, het huisje van Willy Wonka op de heuvel en een prachtige poort die de ingang was voor de legendarische fabriek.

Het verhaal dit jaar vertelde over Sjakie, die officieel de touwtjes in handen kreeg van de fabriek en de stokĀ  overnam van Willy Wonka. Trammelant roerde het kampterrein toen Oempaloempas, de werknemers van Willy, hun baan verloren aan een splinternieuwe koekjesmaker. Deze nam niet alleen banen in, maar maakte ook nog eens hele vieze koekjes! Door de defecte machine konden koekjes orders niet meer vervuld worden, gemoederen liepen hoog op. Uiteindelijk werd duidelijk dat de koekjesmaker gesaboteerd was door Veruca Peper. Deze wou zelf graag de fabriek overnemen door Sjakie te laten falen. Ze bekende schuld en won vertrouwen terug door officieel ook een Oempaloempa te worden.

Vier dagen lang hebben ongeveer 230 kinderen zich vermaakt op het kampterrein. De dagen werden gevuld met de vele spellen, waar iedereen zijn energie kwijt kon, het rode draad verhaal, waar veel gelachen werd en vrije tijd, waarin de kinderen zich vermaken met het speelgoed op het kampterrein. Het was een drukke en erg gezellige week en iedereen heeft erg genoten!

Wij willen graag alle kinderen, hun ouders, alle vrijwillige leiding en onze sponsoren bedanken voor het elk jaar mogelijk maken van de fantastische week! We zijn ontzettend blij met alle hulp en hebben zelf ook een ontzettend gezellige week beleefd.

Voor meer info en het laatste nieuws; volg onze social media!

Tot volgend jaar!

Namens de organisatie van het YMCA Zomerfestival,
Onno, Eeke, Kaj, Jerke, Joep, Tim, Bram, Hans, Wieke en Albart

 

Maandag

Krant Maandag

Fotogalerij

Dinsdag

Krant Dinsdag

Fotogalerij

Donderdag

Krant Donderdag

Fotogalerij