Inschrijvingen Zomerfestival 2023

Dit jaar zal het Zomerfestival plaatsvinden van  maandag 14 t/m donderdag 17 augustus. Het thema is ‘De Ruimte’. Iedere dag begint het programma om 10:00 en om 16:00 worden de kinderen weer opgehaald om weer naar huis te gaan om lekker uit te rusten voor de volgende dag vol leuke bosspelen, competitiespelletjes en hutten bouwen.

Het YMCA Zomerfestival wordt georganiseerd door vrijwilligers en begeleid door een grote groep enthousiaste leiding. Tijdens deze week zitten uw kinderen in een groepje met vaste leiding waar ze altijd terecht kunnen voor vragen.

Wij hopen uw kind(eren) te zien op ons mooie festival!

 

Inschrijven

Op 1 mei 2023 om 12.00 uur zullen de inschrijvingen open gaan. 

Dit jaar werken we met een nieuw aanmeldsysteem. 

Hiermee kunt u makkelijk tickets bestellen voor uw kind(eren). 

Tickets bestellen kan via deze link!

 

 

De prijzen voor 2023 zijn:

€30,00 per deelnemer (voor alle vier de dagen)

€24,00 per deelnemer, voor twee kinderen uit één gezin (voor alle vier de dagen)

€21,00 per deelnemer, voor drie kinderen uit hetzelfde gezin (voor alle vier de dagen)

€18,00 per deelnemer, voor vier of meer kinderen uit hetzelfde gezin (voor alle vier de dagen)

* Financiële afwegingen mogen geen reden zijn om niet deel te nemen aan het YMCA-Zomerfestival. Mochten de kosten een overweging vormen om kinderen niet in te schrijven, neem dan even contact met ons op, iedereen is namelijk welkom bij ons.

* Heeft u het financieel iets breder, het is altijd mogelijk om een extra bijdrage naar ons over te maken, hiermee draagt u bij aan het mogelijk maken voor deelname van kinderen die het financieel iets minder breed hebben.